Опитування щодо майбутнього Тягинської громади: закликаємо до заповнення!


АНКЕТА - опитування мешканців Тягинської громади: «ЯКИМ БАЧАТЬ МЕШКАНЦІ ВІДНОВЛЕННЯ СВОЄЇ ТЯГИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Шановні учасники обговорення! В Тягинській сільській територіальній громаді проводиться опитування громадської думки та збір пропозицій щодо головних напрямків програм комплексного відновлення. На підставі виключно Ваших думок та пропозицій будуть визначені головні напрямки та сфери майбутнього відновлення громади. 

Ваші відповіді ми узагальнимо та визначимося з тим, які сфери та які об’єкти громади Ви хочете відновити в першу чергу. Що буде головним у відновленні та відродженні громади. 

При заповненні анкети звертайте увагу на кількість варіантів, які ми просимо вас заповнити. 

Ми просимо Вас також записувати ваші варіанти відповідей та конкретні пропозиції. Опитування проводиться експертами Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень за сприяння Тягинської сільської військової адміністрації та Ради Відновлення Тягинської громади. Телефон для довідок 095 48 77 627 (Дементій Бєлий) 

Посилання на електронну анкету:  https://forms.gle/nqvYDD47sHj9vkdf7 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи