Кочубеївська громада знову попереду – на сесії затвердили Порядок поводження з твердими побутовими відходами

 

Кочубеївська сільська громада стане першою в області, яка відновила централізований збір, вивіз та утилізацію сміття.  Напередодні депутати сільської ради затвердили Порядок поводження з твердими побутовими відходами на території громади

Цей документ запроваджує нову комунальну послугу з централізованого вивезення твердих побутових відходів за невелику абонентську плату. Документ є регламентуючим, містить перелік правил щодо опису технічних вимог всього процесу централізованого збору, сортування сміття та абонентських розрахунків.

Нагадаємо, у серпні в трьох старостинських округах Кочубеївської ТГ проходили громадські обговорення проекту Положення про поводження з ТПВ. В обговореннях, окрім мешканців громади, приймали участь сільська голова Людмила Костюк та експерти Причорноморського центру політичних і соціальних досліджень. 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety .

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Контакти:

Херсон, Придніпровський узвіз, 1 оф. 8

Тел. +38 0552 34442

Факс +38 0552 34442 

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

В Бериславі обговорили екологічну ситуацію після Каховської катастрофи