Новини у партнерів: Вікторина для знавців новітньої історії Криму


 

Ми публікуємо вікторину від творчої команди документального серіалу "Крим. 25 років боротьби за Україну". Представники кримськотатарського центру "Куреш" в рамках роботи над документальним серіалом з новітньої історії Криму підготували вікторину для своїх активних читачів та глядачів.


На сторінці документального серіалу "Крим. 25 років боротьби за Україну" вони оголосили про проведення вікторини. Друкуємо оголошення та запрошуємо читачів нашої сторінки взяти участь у цій пізнаваль:

Скоро закінчиться робота над черговими чотирма серіями з нашого циклу про політичну історію Криму. Цього разу ми завершуємо роботу на 2002 році.
В наших фільмах ми хронологічно намагаємось згадати знакові події які відбувалися в Криму з перших днів відновлення незалежності України та розповісти про людей, вчинки яких наклали значний внесок в розбудову українського Криму а подекуди і всієї України. Їх було багато, і нам дуже хотілося, щоб ми когось не оминули. Але і до вас прохання, а чи уважно ви дивилися наші фільми?
Тому пропонуємо нову рубрику на наший сторінці – ВІКТОРИНА!
Умови прості - ми задаємо питання, ви - відповідаєте. Хто буде найуспішнішим та найактивнішим, ми подаруємо ФІРМОВИЙ КАЛЕНДАР про наш фільм. А якщо повезе, то на ньому будуть автографи від головних спікерів, які ви могли бачити в наших серіях.
А якщо і вас буде багато, то і календарів буде багато!

Нагадаємо, у 2021 році побачив світ третій сезон документального серіалу "Крим. 25 років боротьби за Україну". Кожна серія присвячена одному року з сучасної історії Криму. В третьому сезоні вийшло чотири серії,які висвітлюють події 1999 - 2002 років.

Слідкуйте за запитаннями вікторини на сторінці наших партнерів

https://www.facebook.com/25rokiv/photos/a.371857590326853/998624080983531/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи