АНОНС: 27 квітня в Херсоні презентують рейтинг доброчесності депутатів Херсонської міської ради



27 квітня в Херсоні відбудеться  прес-конференція на тему «Аналіз доброчесності депутатів Херсонської міської ради в деклараціях за 2016 та 2017 роки та при діях в умовах конфлікту інтересів».

Під час прес-конференції  буде презентоване дослідження доброчесності депутатів Херсонської міської ради, яке було проведене Причорноморським центром політичних та соціальних досліджень в рамках громадської кампанії з “Атестації депутатів місцевих рад”, яка була започаткована Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України».
Ви дізнаєтесь про порушення законодавства із запобігання корупції при діях депутатів Херсонської в умовах конфлікту інтересів за листопад 2017-березень 2018 року.
Час: п’ятниця, 27 квітня о 13:00
Місце: м. Херсон, вул. Пилипа Орлика, 30, оф. 33, Кризовий медіа центр. Херсон.
Спікери:
-          Молчанов Володимир, експерт Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень

До участі в медіа заході також запрошуються депутати Херсонської міської ради, а також регіональні експерти



Громадська кампанія з “Атестації депутатів місцевих рад” започаткована Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» та реалізується в партнерстві з громадськими організаціями з інших областей України. Антикорупційний компонент Атестації депутатів місцевих рад реалізується в рамках проекту ООО ВГО “Комітет виборців України” “Доброчесні місцеві депутати” за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії за партнерства YouControl. 
У Херсонській області за реалізацію ініціативи відповідає Громадська Організація «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень».

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад», про те як, здійснювалось оцінювання в попередні роки та про його результати можна дізнатись:
На сайті організації
В соціальній мережі Facebook
Контактна особа: Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень,  тел. 050 396 6752, e-mail: admos@ukr.net

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи