Природа як жертва російської агресії - ще одна жертва війни. Анонс

Анонс

25 серпня 2023 року, в п’ятницю, об 11-00 відбудеться засідання Круглого столу з обговорення екологічних проблем Херсонщини, що виникли наслідок збройної агресією російської федерації. Увага буде приділена особливій ролі громадськості у вирішенні екологічних проблем. Завдання анонсованого круглого столу -  обговорити та погодити можливі форми співпраці влади та громадськості в питаннях допомоги територіальним громадам області визначати розміри шкоди, нанесеної довкіллю, та впроваджувати першочергові природоохоронні заходи.

Організатор заходу: Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень Наша організація проводить постійний моніторинг стану довкілля області, в тому числі, проблем, які виникли в результаті підриву Каховської ГЕС, інформує про результати своїх досліджень громадськість та готує рекомендації для громад області стосовно можливих природоохоронних заходів.

Довідки за телефоном 0675516887 (Володимир Молчанов)

Контакти ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень»: Херсон, Придніпровський узвіз, 1 оф. 8, тел. +38 0552 34442, факс +38 0552 34442 

За постійними оновленнями роботи організації можна слідкувати за посиланням:
·         На веб-платформі www.pcpsd.org.ua
·         В соціальній мережі www.facebook.com/pcpsd.org.ua
Цей проєкт виконується в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції. Думки, висновки чи  рекомендації належать авторам/авторкам цього прес-релізу  і не обов’язково відображають погляди Уряду Швеції. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи