Олександр Мошнягул одноголосно переобраний керівником Громадської ради при Херсонському міському голові

 



28 травня відбулись установчі збори Громадської ради при Херсонському міському голові. До нового складу увійшли представники 24 громадських організацій.
Громадська рада — це дорадчо-консультативний орган, до якого входять представники громадських організацій.  Головна функція  громадської ради - озвучувати думку громади з тих чи інших питань.

 У роботі установчих зборів взяла участь секретар міської ради Галина Лугова. Вітаючи новий склад Громадської ради, вона побажала всім плідної роботи й наголосила на тому, що міський голова Ігор Колихаєв, виконавчі органи влади та депутатський корпус налаштовані на співпрацю із представниками громадськості.
«Хочеться, щоб робота Громадської ради була результативною, а рішення, які будуть прийматися нею, були підтримані органами місцевого самоврядування, і всі плідно працювали на благо громади», – наголосила вона.
Перед присутніми про роботу попереднього складу ради звітував її координатор Олександр Мошнягул.
У виступі він відмітив досягнення у роботі попереднього складу, назвав проблеми, які не були вирішені та потребують подальшої уваги громадськості. Одне із важливих питань, яке потребує уваги громадськості – робота транспорту в місті.
Протягом минулої своєї каденції (з 2018 до 2021 рр.) Громадська рада вплинула на цілу низку питань у Херсоні.
В цілому, думка членів Громадської ради — як окремих, так і колективна — доволі сильно впливає на ухвалення тих чи інших рішень, адже здійснює резонанс у суспільстві. Засідання Громадська рада проводить приблизно раз на місяць.  
Установчі збори погодили склад Громадської ради та одноголосно обрали її координатора: ним втретє став Олександр Мошнягул. 



 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи