Експерти Причорноморського центру про новий бюджет Херсону

 


У новий 2021 рік Херсон входить із прийнятим бюджетом міста. За проєкт рішення депутати Херсонської міської ради проголосували 24 грудня. А за три дні до того відбулося громадське обговорення документа. Громадськість ініціювала проведення обговорень та внесла ряд пропозицій до проєкту бюджету.

Голова Громадської ради при Херсонському міському голові Олександр Мошнягул звернувся до міського голови із нагадуванням про проведення бюджетних слухань. Херсонський міський голова Ігор Колихаєв підтримав вимогу громадськості та оголосив про проведення громадських обговорень.

На обговорення прийшло більше 100 чоловік. Серед них було багато депутатів та чиновників. Виступи та пропозиції не вщухали майже дві години, - пише Мошнягул на своїй сторінці у Фейсбуці та зазначає, що 22 грудня  Депаратмент фінансів систематизував всі пропозиції в один документ «Рекомендації».

"Суспільне. Херсон" запросила експерта Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Володимира Молчанова на прямий ефір із обговорення теми міського бюджету.

Чи дослухалися депутати міської ради до пропозицій громадськості? Скільки грошей отримають різні галузі та про що свідчить порівняльний аналіз з бюджетом 2020 року? 

Про це йшла розмова із гостями студії. До нас завітали член громадської ради при херсонському міському голові, експерт Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Володимир Молчанов і депутат Херсонської міської ради, голова фінансової профільної комісії Андрій Дмитрієв.

Послухати запис радіопередачі можна за посиланням 


 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи