Антикорупційний день закоханих у Кочубеївці



Кочубеївська громада робить перші кроки до запровадження антикорупційної програми:
14 лютого о 10ій годині ранку в приміщенні сільської ради відбудеться засідання круглого столу на тему актуальності та впровадження. 

До участі у заході громада запрошує енергійних, активних, ініціативних мешканців, закоханих в рідний край. З допомогою експертів Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень планується обговорити нагальні виклики для громади, окреслити вразливі місця (корупційні ризики) та скорегувати план майбутніх дій по усуненню корупціогенних чинників.  

P/s розуміючи, що захід відбудеться у день закоханих, команда Причорноморського центру везе з собою не тільки смачну каву і цікаву для мешканців інформацію, а ще й маленький інституційний «подарунок». Та що саме – Ви дізнаєтесь після заходу.

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», що виконується за фінансової підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерланди та у партнерстві з Мережею Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії.

Партнери: Волинський Інститут Права (Волинська область), Центр Громадської Адвокатури (Львівська область), Асоціація сприяння самоорганізації населення (Одеська область), Фонд Розвитку міста Миколаєва (Миколаївська область), Причорноморський Центр Політичних і Соціальних досліджень (Херсонська область), Громадська Ініціатива Луганщини (Луганська область) та Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики (Дніпропетровська область).

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи