Вербівська ОТГ: почати життя з антикорупційного середовища


У цей раз, візит Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень заплановано до зовсім молодої громади. Для свого становлення Вербівська громада потребує безліч нормативно-правових актів, що допоможуть як налагодити її роботу як спроможний елемент нашої країни, так і зроблять її більш привабливою в очах державних та міжнародних донорів. Проте невпорядковані дії, за відсутністю кваліфікованої допомоги ззовні, можуть радше погіршити ситуацію. Саме тому діяльність Причорноморського центру у громаді націлена, перш за все, у створенні антикорупційного ЕКО-середовища, яке дозволить систематизувати та впорядкувати нормативно-правову діяльність громади. 


Захід відбудеться у сільській раді Вербівської ОТГ, 18 лютого о 12ій годині. До участі у заході запрошуються небайдужі та ініціативні мешканці громади, з якими ми обговоримо виклики у створенні антикорупційного ЕКО-середовища: антикорупційної програми, положення про конфлікт інтересів, та базові для громади НПА.
Кава та гарний настрій – додається.

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», що виконується за фінансової підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерланди та у партнерстві з Мережею Ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії. 
  
Партнери: Волинський Інститут Права (Волинська область), Центр Громадської Адвокатури (Львівська область), Асоціація сприяння самоорганізації населення (Одеська область), Фонд Розвитку міста Миколаєва (Миколаївська область), Причорноморський Центр Політичних і Соціальних досліджень (Херсонська область), Громадська Ініціатива Луганщини (Луганська область) та Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики (Дніпропетровська область).

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи