У Кочубеївській ОТГ запрацював Центр надання безоплатної первинної правової допомоги

У Кочубеївській ОТГ започаткував свою роботу Центр із надання безоплатної первинної правової допомоги населенню - філіал херсонського офісу Мережі правового розвитку, що діє на базі ХОО КВУ.

16 січня представник херсонського офісу МПР Олександр Мошнягул підписав Меморандум з головою Кочубеївської ОТГ Іваном Дударем – про відкриття в громаді центру з надання безоплатної правової допомоги. 

Підписанти Меморандуму вирішили об’єднання зусилля для організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості осіб, що перебувають під юрисдикцією України, щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших заходів, розміщення друкованої продукції та інформації в Інтернет ресурсах.

Графік роботи центру: Вівторок та четвер з 9.00 до 16.00, приміщення адмінбудівлі Кочубеївської ОТГ. Попередній запис за телефоном: 0981157285.

Нагадаємо, що й раніше Кочубеївській ОТГ правову допомогу надавав юрист херсонського Ресурсного центру з розвитку місцевої демократії. 

Даний проект здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи