У Кочубеївці затвердили Стратегію сталого розвитку

 В останній день зими сесія Кочубеївської сільської ради затвердила Стратегію сталого розвитку громади до 2027 року. Сам документ розробила робоча група, яка була створена сільським головою ще в квітні 2016 року. До складу групи увійшли представники виконкому, комунальних установ, бізнесу, місцеві громадські активісти та експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень


     Невід’ємною складовою Стратегії є Паспорт громади, розроблений на підставі аналізу чисельних статистичних даних про демографію, освіту, землекористування, стан економіки тощо. Стратегія визначила три ключових напрямки розвитку: економічний, соціальний та екологічний розвиток громади.

     Всього в межах Стратегії намічено розробку 36 цільових програм, які повинні сприяти реалізації її оперативних цілей. Значну частину програм буде розроблено і впроваджено в найближчі 3 роки.

     Реалізація Стратегії повинна сприяти наповненню бюджету додатковими коштами та залученню інвестицій. Забезпечити сталий розвиток громади і досягнення нового рівня життя для кожного її мешканця.

З текстом Стратегії можна ознайомитись за посиланням.

Робоча група розробляла проект Стратегії за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

В Бериславі обговорили екологічну ситуацію після Каховської катастрофи