Волонтерська соціальна платформа єДопомоги - для кого вона?

 

Враховуючи постійний запит на інформацію "де отримати допомогу?", ми зробили для Вас невелике роз'яснення щодо волонтерського розділу єДопомога, а саме - волонтерської соціальної платформи. То, про що саме мова і як це може допомогти херсонцям. Спойлер: не для окупованих територій. Обрати Херсон, звісно, можна. Але буде проблема у придбанні товарів (електронний код). 
Та якщо Ви евакуювались та Вам необхідна допомога продуктами харчування, засобами гігієни, ліками тощо Вам потрібно:
  • Пройти реєстрацію на платформі та залишити заявку на допомогу (вона може одночасно містити декілька замовлень на ліки, продукти, одяг тощо).
  • Коли благодійник обере  вашу заявку або замовлення, Ви отримаєте електронний код на придбання товарів (у випадку Допомоги онлайн) або вам зателефонують з контакт-центру для уточнення відомостей щодо актуальності та передадуть ваші контакти благодійнику.
 
Як створити заявку?
На головній сторінці платформи натиснути «Отримати допомогу» та пройти реєстрацію. У своєму профілі обов'язково напишіть про себе, адже цю інформацію бачать благодійники, а також, за потреби, оберіть одну з підходящих категорій.
  • У вкладці «Подати заявку» обрати категорію, потребу та зазначити кількість. За необхідності можна «Додати» ще декілька категорій потрібних товарів. Після чого натиснути «Відправити».
  • Ваша заявка переміститься у вкладку «Очікую допомоги», що означає - ваша заявка успішно відправлена та благодійники мають змогу її побачити та взяти в роботу.
  • Після того, як благодійник візьме в роботу вашу заявку вона переміститься у вкладку “Заявка у благодійника”.
Гуртуємось, допомагаємо один одному та все буде Україна!
 
Оригінальна публікація знаходиться тут:
  
P/s якщо Ви з окупованої місцини і Вам вдалось отримати допомогу таким чином - поділіться будь-ласка Вашим випадком з іншими херсонцями (анонімно).

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи