Експерти презентували Паспорт та план соціально-економічного розвитку Кочубеївської ОТГ

12 жовтня експерти проекту «Громадськість за сталий стратегічний розвиток Кочубеївської громади Херсонської області» Олександр Мошнягул, Олександр Токаленко, Володимир Молчанов та Володимир Макуха здійснили робочий візит в Кочубеївську об’єднану громаду. 
Метою візиту було громадське обговорення з мешканцями громади розроблених експертами змін в План соціально-економічного розвитку на 2016-2017 роки, презентація Паспорта Кочубеївської ОТГ. Також були презентовані напрацювання до майбутньої Стратегією розвитку Кочубеївської громади, яка зараз саме в розробці. 

Експерти презентували свої напрацювання кочубеївцям, які в свою чергу висловили деякі свої думки щодо вище зазначених документів. Усі матеріали були передані голові Кочубеївської ОТГ Іван Дударю. 

Загалом присутні на зустрічі відреагували на презентацію матеріалів позитивно, мріючи про краще життя своєї громади. 

«Стратегія та план розвитку соціально-економічного розвитку громади мають на увазі низку амбіціозних дій, які повинні перетворити Кочубеївку на комфортне для життя місто», - прокоментував керівник проекту Олександр Мошнягул. 

Як зазначив голова Кочубеївської ОТГ Іван Дудар, розроблений експертами Паспорт Кочубеївської ОТГ та План соціально-економічного розвитку на 2016-2017 роки буде розглядатися на  найближчій сесії. Тим часом експерти будуть продовжувати роботу над Стратегією розвитку Кочубеївської ОТГ на 10 років.  


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи