Експерти Причорноморського центру відкрили Консультативний центр для територіальних громад

 

На фото: типовий сільський комунікативний канал


Експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень продовжують надавать консультації в рамках роботи Консультативного центру організації.

Тематика консультацій:  

з питань діагностиці та подолання конфліктів в громадах,

аналіз та надання рекомендацій щодо відповідності місцевої нормативної бази на запобіжники конфліктів;

 розробка та впровадження процедур демократії участі,

допомога в розробці та організації обговорень Статутів громади, Стратегії розвитку, впровадження консультацій із громадськістю.

Робота Центру здійснюється за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у межах проекту «Запобігання та врегулювання конфліктів в громадах шляхом залучення мешканців до вирішення місцевих проблем» в рамках програмної ініціативи МФВ «Демократична практика».

Адреса м. Херсон, Придніпровський узвіз 1, оф. 8, Тел: +(380)- 67 551 6887 ,  admos@ukr.net

Наша довідка. Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень це громадська організація, що протягом 13 років вивчає найбільші проблемні питання розвитку регіону та розробляє пропозицій щодо їх вирішення. Від початку реформи децентралізації, організація активно співпрацює з об’єднаними громадами, успішно впроваджуючи різноманітні документи необхідні громадам для розвитку, інноваційні практики , програми забезпечення безоплатної первинної правової допомоги.  З 2017 року організація працює серед іншого в сфері врегулювання конфліктів в громадах.

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи