Відбулась чергова робоча зустріч з обговорення Стратегії в Кочубеївці

11 травня в Кочубеївській ОТГ відбулась робоча зустріч експертів проекту DOBRE та Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень з теми "АКТУАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОЧУБЕЇВСЬКОЇ Об'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ".

Захід проводили польський експерт Давід Хоінкіс та експерт зі Львова Олег Карий. В ході майстерні учасників, серед яких були експерти ПЦПСД Олександр Мошнягул, Володимир Молчанов, було поділено на робочі групи та було опрацьовано Стратегію розвитку громади, а також визначено шляхи вирішення питань для подальшого економічного розвитку громади.

Нагадаємо, що в останній день зими сесія Кочубеївської сільської ради затвердила Стратегію сталого розвитку громади до 2027 року. Сам документ розробила робоча група, яка була створена сільським головою ще в квітні 2016 року. До складу групи увійшли представники виконкому, комунальних установ, бізнесу, місцеві громадські активісти та експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень.

Нагадаємо, що херсонський Ресурсний центр з розвитку місцевої демократії працює за підтримки міжнародного фонду «Відродження». 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи