Адміністративні послуги потрапили під увагу аналітиків зі всієї України

Представники Херсонського центру досліджень південноукраїнського прикордоння разом із аналітиками з пятнадцаті областей України взяли участь у тренінговій сесії щодо підвищення ефективності управління в регіонах України.


Метою тренінгу була розробка комплексу якісних стандартів та системи моніторингу надання адміністративних послуг в Україні. Основним завданням тренінгу була систематизація якісних стандартів міжнародних практик, а також схеми (методології, алгоритму) моніторингу системи надання адміністративних послуг в Україні. Участь у тренінгу взяли представники регіональних аналітичних центрів із 15-ти областей України.

Організатором тренінгу виступив Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень.

Даний захід став другими кроком на шляху до створення Асоціації регіональних аналітичних центрів, як інструменту для підвищення ефективності управління в регіонах України. Цей проект, який впроваджує Поліський фонд відбувається  за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Як відзначив за підсумками тренінгу керівник Центру вивчення прикордоння Володимир Коробов, навколо конкретного проекту кристалізується всеукраїнська асоціація аналітиків, активних співробітників громадських аналітичних центрів країни. Справа об'єднання, на думку Володимира Кузьмича, є непростою, тому що Україна - велика різнорідна своїми регіонами країна, а аналітики - люди з сильними характерами, але "ставки - зроблені" та "Десну вже перейшли батальйони".

На фото керівник Поліського фонду міжнародних і регіональних досліджень Геннадій Максак підводить підсумки другого тренінгу учасників проекту «Асоціація Регіональних Аналітичних Центрів: інструмент для покращення врядування в регіонах України».
 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи